Гръцките власти на ГКПП Промахон временно преустановяват проверките с бързи

...
Гръцките власти на ГКПП Промахон временно преустановяват проверките с бързи
Коментари Харесай

Гърция спря бързите тестове на тираджиите на Кулата след километрични опашки

Гръцките управляващи на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Промахон " краткотрайно преустановяват инспекциите с бързи проби за COVID-19 на влизащите в Гърция водачи на товарни коли. Временно за тях отпада и условието за авансово запълнен PLF формуляр. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи по информация на Главна дирекция " Гранична полиция ".

 Отново километрична опашка на Виж още

От вътрешното министерство означават, че за останалите, на които е позволено влизането в Гърция през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " - " Промахон ", остават досегашните условия. Това са гръцки жители, непрекъснато пребиваващи чужденци, както и лица, доказващи пътешестване за работа или филантропични аргументи. Те би трябвало да показват на гръцките гранични управляващи запълнен формуляр за пътешестване с получен QR код и негативен PCR тест за Коронавирус 19, изработен не по-рано от 72 часа преди влизането на територията на страната.

На всеки от тази категория пътуващи се прави бърз тест на пункта. При позитивен резултат гръцките жители и непрекъснато пребиваващи чужденци се пропущат и се слагат под 14-дневна карантина, останалите не се позволяват в Република Гърция.

От 23 до 7 часа през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Промахон " гръцките гранични управляващи пропущат единствено товарни коли в двете направления, допълват още от Министерство на вътрешните работи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР