Гръцките метеоролози предупреждават за екстремни важели в по-голямата част на

...
Гръцките метеоролози предупреждават за екстремни важели в по-голямата част на
Коментари Харесай

Опасно време в Гърция: Циклон ще донесе бури, градушки и силни ветрове

Гръцките метеоролози предизвестяват за рискови важели в по-голямата част на страната, съобщи гръцката национална телевизия ЕРТ, представена от Българска телеграфна агенция.

Средиземноморският циклон с името „ Даниел “ ще заплаши най-вече жителите на Северна и Централна Гърция.

Според ръководителя на Националната метеорологична работа в Гърция неприятното време ще удари страната на три стадия от през днешния ден, понеделник, до сряда.

„ Даниел “ ще аргументи проливни дъждове и стихии, които ще бъдат съпроводени от градушка и висока периодичност на мълнии, мощни ветрове в Егейско море и намаление на температурите.

От през вчерашния ден механизмът на Гражданската отбрана е в нараснала подготвеност, като министърът на климатичните рецесии и гражданската отбрана Василис Кикилиас прикани всички органи да бъдат в цялостна подготвеност, с цел да могат неотложно да се оправят с проблемите, които би могло да зародят заради идните рискови метеорологични феномени.

Съветва се жителите да бъдат изключително деликатни и да заобикалят работа навън и действия в морски и крайбрежни зони по време на тежките метеорологични условия.

Вчера беше решено да се задейства незабавният номер 112, в случай че е належащо, с цел да се изпращат предупредителни известия до жителите на избрани региони според от развиването на явленията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР