Гръцките държавни служители от министерство на финансите ще получат допълнително

...
Гръцките държавни служители от министерство на финансите ще получат допълнително
Коментари Харесай

Раздават до две заплати бонус на държавните служители в Гърция

Гръцките държавни чиновници от министерство на финансите ще получат в допълнение материално стимулиране до две заплати, в случай че са постигнали избрани цели през миналата година. Предвиденият за това бюджет е в размер на 9 млн. евро, написа „ Катимерини “.

В писмо на финансовото министерство са посочени окончателните данни за бонуса и метода, по който ще бъде разпределен, като това е директно обвързвано с приноса на всяко длъжностно лице за действието и работата на службата по отношение на постигането на поставените съответни цели.

Финансовият тласък е за тези, които способстват в най-голяма степен за отбраната, потреблението и подобряването на обществените активи, битката с финансовите закононарушения или бързото споразумяване на отговорностите за събиране и заплащане.

Гърция подвига минималната работна заплата от 1 април

Право на в допълнение материално стимулиране имат държавните чиновници и униформения личен състав от службите и органите, следени или подчинени на министерството на финансите.

 istock istock
Премията се изплаща годишно за реализиране на задачите, сложени за миналата календарна година, и не може да надвишава годишно 15 % от сумата на годишната съществена заплата и надбавката за виновна позиция на всеки чиновник.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР