Гръцки съд постанови доживотен затвор за четирима българи за трафик

...
Гръцки съд постанови доживотен затвор за четирима българи за трафик
Коментари Харесай

Заради трафик на дрога: Доживотен затвор за четирима българи в Гърция

Гръцки съд постанови пожизнен затвор за четирима българи за трафик на. Присъдата е издадена през днешния ден в Солун. Наркотиците са на приблизителна стойност 800 хиляди евро, съобщи БНР.
Четирима българи и двама албанци са трафикантите на 42 кг хероин, задържани в Солун. Днес съдът им наложи доживотна присъда, като не бяха зачетени никакви смекчаващи виновността условия. Българите изрично отхвърлиха пред съда, че са взели участие в трафика, само че не съумяха да убедят магистратите в своята непорочност.
 Разследват трафик на хероин през българо-гръцката граница Разследват трафик на хероин през българо-гръцката граница
Под управлението на Окръжна прокуратура – Благоевград се води следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено прес...
Хероинът е открит в две леки коли, карани от наказаните през днешния ден трафиканти. Те са били следени от отдела за битка с проведената престъпност към полицията в Комотини. Арестът е осъществен в Солун, като полицейско куче е насочило служителите на реда към тайниците на дрогата в колите. Българите са на възраст сред 21 и 55 години. Не се показват имената им. Хероинът е импортиран в Гърция през турско-гръцката граница, оповестяват от полицията и съгласно проверяващите органи се допуска, че идва от България. Наркотикът е бил предопределен за разпространяване в Атина, настояват проверяващите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР