Гръцки крайнодесни политици призовават за "обща граница със Сърбия", предаде

...
Гръцки крайнодесни политици призовават за "обща граница със Сърбия", предаде
Коментари Харесай

Организатори на протеста в Атина призовават за обща граница със Сърбия


Гръцки крайнодесни политици приканват за "обща граница със Сърбия", съобщи Дойче веле.

"Ако не се стигне до допустим компромис, Гърция би трябвало да постави старания за смяна на границите, с цел да граничи със Сърбия ”. Това сподели ръководителят на Движението "Гръцко решение" Кирякис Велопулос, който е и някогашен народен представител от дясната групировка "Лаос". На въпроса на журналиста от ТВ "Скай" дали той приканва за започване на война той отговори: Разбира се, че не. Но съществува и икономическа война. Според Велопулос "американците желаят да основат протекторат на север от Гърция, с цел да минират съветските интереси". Кирякис Велопулос е измежду уредниците на митинга против Република Македония, който ще се организира на следващия ден в Атина.

"Някой хора в тази страна се усещат свързани с историята по необикновен метод... Те се трансформират в заложници на предишното и не схващат, че светът се развива напред", сподели от своя страна известният гръцки политолог Левтерис Кусулис.

В информацията на Дъждовни води се напомня, че в митингите против Република Македония вземат участие нацистки обединения като "Златна Зора". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР