Гръцката служба за гражданска защита призова гражданите в района на

...
Гръцката служба за гражданска защита призова гражданите в района на
Коментари Харесай

Няколко стари къщи рухнали след днешното земетресение в Гърция

Гръцката работа за гражданска отбрана прикани жителите в региона на да не се връщат още по домовете си, тъй като сеизмичната активност продължава, съобщи организация АНА-МПА. Гражданите са призовани да бъдат деликатни, написа.
Училищата няма да работят на следващия ден. Земетресение с магнитуд 6 по Рихтер раздруса през днешния ден по обед региона на Еласона, на 24 км северозападно от Лариса. Епицентърът му бе на дълбочина 10 километра. Трусът беше усетен в цялата страна, от Кефалония до Атина, а също и на териториите на Албания, Република Северна Македония, Косово и Черна гора. Към момента няма информации за ранени.
 Няма потърпевши българи при земетресението в Гърция Няма потърпевши българи при земетресението в Гърция
Няма данни за потърпевши български жители при земетресението в Гърция с магнитуд 6 по Рихтер, заяви външното ни министерство. По ин...
Местните управляващи оповестяват за няколко остарели полуразрушени къщи. Кметът на градчето Еласона, което се намира северно от епицентъра на труса, съобщи за ЕРТ, че стени на остарели къщи в близкото село са рухнали и едно селско учебно заведение също е претърпяло вреди. Учениците са евакуирани от постройката и няма потърпевши.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР