Гръцката сензация Кони Метакса не знае що е студ. Певицата

...
Гръцката сензация Кони Метакса не знае що е студ. Певицата
Коментари Харесай

Гръцки бомби нажежиха страстите в Банско, налазиха и центъра на София

Гръцката сензация Кони Метакса не знае що е мраз. Певицата нажежи пристрастеностите в заснежено Банско, като се пусна по бомби от терасата на хотела.

Фенове на младата певица изпаднаха в делириум при типа на фотосите й в Instagram. Загърната в топло бяло яке и дебели ботушки, Кони лъсна по алено провокативно долни дрехи.

Кони Метакса е щерка на известния гръцки реализатор Лефтерис Пантазис и актрисата Зоза Метакса. В Банско Кони е съпроводена от приятелката си супермоделът и риалити звезда Константина Султати.



Междувременно други гръцки звезди започнаха сантиментално пътешестване до София. Влюбената двойка Катерина Герониколу и Янис Цимицелис се наслаждения на почивката в столицата, като не пропусна да разгласява снимки в Instagram.

Известният артист Янис Цимицелис пусна видео от коледния базар в градинката пред Националната художествена изложба, на което се вижда, че той със удовлетворение отпива от чаша с греяно вино.

„ Напуснахме Швейцария и за какво да не отидем в България? ”, написа Цимицелис.



Неговата половинка – красивата актриса Катерина Герониколу наподобява мощно впечатлена от храм-паметника „ Св. Александър Невски “, защото в профила си в обществената мрежа качи фотография, само че която се намира пред една от най-големите културни забележителности в София.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР