Гръцката полиция откри шестима мигранти в български хладилен камион. Те

...
Гръцката полиция откри шестима мигранти в български хладилен камион. Те
Коментари Харесай

След камиона ковчег с 39 трупа, нова афера с българин и мигранти

Гръцката полиция откри шестима мигранти в български хладилен камион. Те влезнали в него без знанието на водача, който е арестуван от полицията и се разпитва, заяви БНР.

Полицията спряла българския камион в региона на град Лариса във връзка със възбраната за придвижване на тирове. Камионът превозвал ягоди от Гърция за Румъния.

Шофьорът е българин и има изрядни документи за прехвърлянето.

Нов арест поради камиона ковчег в Есекс

По време на инспекцията служителите на реда чули мощни крясъци от вътрешността на камиона, където разкрили шестимата мигранти. По техни самопризнания сириец им заречен, че този камион пътува за Италия, взел им по 200 евро на човек и ги заключил в хладилника до ягодите.

След няколко часа път мигрантите разбрали, че се движат по автомагистрала, а не са на ферибот за Италия. При полицейската инспекция вдигнали звук, с цел да излязат от камиона.

Българският водач оповестява в показанията си пред полицията,че няма никаква връзка с мигрантите, а и пътува за Румъния, а не за Италия. Мигрантите също показват, че не познават водача,а са платили на техен съотечественик. Българският водач е арестуван в полицията в град Лариса до изясняване на случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР