Гръцката полиция е задържала след преследване 32-годишен сириец, който превозвал

...
Гръцката полиция е задържала след преследване 32-годишен сириец, който превозвал
Коментари Харесай

Задържаха трафикант на мигранти след гонка в Гърция, счупил 5 бариери за тол такси

Гръцката полиция е задържала след гонене 32-годишен сириец, който превозвал навътре в страната четирима незаконни мигранти от Египет, заяви АНА-МПА. В колата е било и малолетното дете на трафиканта.

Сириецът е арестуван в промишлената зона на град Ламия, Централна Гърция, а в колата било и малолетното му дете, добавя Българска телеграфна агенция.

На пункт за тол такси на автомагистралата Атина - Солун той не се подчинил на сигнал на полицията да спре и нараснал скоростта. При преследването той предизвикал вреди на бариерите на пет пункта за тол такси, блъснал се в различен автомобил и самичък той потърпевш при конфликта.

Сириецът съумял да смъкна от автомобила четиримата египтяни - един на 34 години, двама на 16 и един на 15 години. По-късно те били арестувани и е открито, че са минали нелегално в Гърция от Албания. За транспорта си те платили общо 3000 евро.

Трафикантът е арестуван и е под защита в болница, а детето му е сложено под отбрана на обществените служби.

Още един чужденец е арестуван за трафик на мигранти на автомагистралата Комотини - Ксанти в Северна Гърция. Той също се опитал да се отклони от полицейски надзор. В автомобила му са открити трима незаконни мигранти.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР