Гръцката компания Kouvidis представи своето най-ново постижение – 3-слойна гофрирана

...
Гръцката компания Kouvidis представи своето най-ново постижение – 3-слойна гофрирана
Коментари Харесай

SysTeh представя трислойна гофрирана тръба с анти електромагнитна технология SUPERFLEX PLUS на KOUVIDIS

Гръцката компания Kouvidis показа своето най-ново достижение – 3-слойна гофрирана тръба с анти електромагнитна технология. С тази иновация компанията придвижва към нова епоха в инсталациите от прикрит вид в гипсокартон.

Външната гофрирана стена на тръбопровода обезпечава нужните еластичност и механична здравина с потребление на по-малко първични материали. Вътрешният пласт следва геометрията на външния пласт, улеснявайки плавното вкарване на кабелите. Третият самостоятелен пласт от надлъжни линии, които не се износват, основава дълготрайна цветна маркировка сред електрическите съоръжения и информационните системи и показва силата на отбрана на кабелите.

Вътрешният пласт на тръбопровода включва новаторска антиелектромагнитна технология, която всмуква част от електромагнитното излъчването кабелите. Във вътрешния пласт е прибавен специфичен материал с ниско търкане, който обезпечава гладкото слагане на кабелите.

Гофрираната тръба е създадена от особено нормализиран термопластичен PP, без халогени (EN 50642), без тежки метали (RoHS) и с ниско димоотделяне (EN 61034-2). Това прави 3-слойния SUPERFLEX PLUS най-надеждното и безвредно решение при положение на пожар, отговарящо изцяло на условията на Регламента за противопожарна отбрана 364/2016/ΕΕ.

бе отличен с Packaging Awards 2021 за новия метод на пакетиране, който икономисва до 50% повече място за предпазване и превоз. Не на последно място, пониженият размер боклуци, които оставя след приложимост, води до по-добър екологичен отпечатък.

Новата гофрирана тръба SUPERFLEX PLUS е идеална за съоръжения от прикрит вид – в гипсокартон, кухини и под тавани, в закрити пространства като офис здания, хотелски стаи и жилища.

е извънреден представител на марката за България.

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: [email protected], телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в страната,,,.

(платено известие )
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР