Гръцката компания Energean Oil and Gas обяви на 4 март,

...
Гръцката компания Energean Oil and Gas обяви на 4 март,
Коментари Харесай

Гръцката Energean започва сондажни проучвателни операции в израелски полета


Гръцката компания Energean Oil and Gas разгласи на 4 март, че е почнала в Израел стратегия за сондиране за 2019 година, която ще обхване три развити сондажа и Karish North.

След тази акция с четири сондажа, Energean в контракта си със Stena Drilling разполага с още шест разновидността за сондиране, оповестява By New Europe Online/KG.

Energean, която добива въглеводороди, съсредоточена в Средиземно море, и има интервенции в Израел, Гърция и Адриатическо море, съобщи, че компанията ще направи групово, серийно сондиране, което ще разреши забележителна оперативна успеваемост и понижаване на разноските.

Проучвателната акция се организира благодарение на сондата на кораба Stena DrillMAX. Stena DrillMAX е шесто потомство сондажен транспортен съд, кадърен да сондира при дълбочина на водата до 10 000 фута.

Energean има 349 милиона барела петролен еквивалент (mmboe) от 2P запаси и 48 mmboe от 2C запаси в целия си портфейл. [/Условните запаси се разделят на три разнообразни класа, 1C, 2C и 3C, които на доктрина ще станат надлежно 1P, 2P и 3P/Терминът 1P постоянно се употребява за обозначаване на потвърдени запаси, 2P е сумата от потвърдени и евентуални запаси и 3P сумата от потвърдени, евентуални и вероятни резерви/], когато непредвидените условия са отстранени.... Потенциалните запаси имат както обвързван късмет за разкриване, по този начин и късмет за развиване.

През август 2017 година Energean получи утвърждение от държавното управление на Израел за FDP за плана си за развиване на газовото находище Karish-Tanin, където има намерение да употребява FPSO и да добие през 2021 година за първи път газ.

Energean към този момент е сключил контракти за продажба на газ за 4,6 милиарда кубически метра годишно на вътрешния пазар на Израел. Бъдещите съглашения за продажба на газ ще се съсредоточат както върху възходящия вътрешен пазар на Израел, по този начин и върху главните експортни пазари в района.

Преводът е оповестен в Бюлетина на Центъра за проучване на Балкански и черноморски район
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР