Гръцката гранична служба обяви в сряда, че всички фериботни превози

...
Гръцката гранична служба обяви в сряда, че всички фериботни превози
Коментари Харесай

Силна буря връхлетя Гърция и остави фериботите по пристанищата

Гръцката гранична работа разгласи в сряда, че всички фериботни транспорти от пристанищата на Пирея, Лаврио и Рафиня до егейските острови са анулирани поради мощните ветрове, достигащи до 10 бала, съобщи Greek Reporter, представен от организация " Фокус ".
Органите на реда приканват пасажерите да се свържат с пристанищните управляващи и туристическите си организации, с цел да схванат дали техният ферибот ще може да отплава по-късно денем в сряда.
Линиите Рио – Антирио, Волос – Спорадските острови и Кавала – Тасос също са наранени и фериботите или ще потеглят със забавяне, или са анулирани.
Общините Тинос, Андрос и Миконос оповестиха, че учебните заведения ще останат затворени в сряда като превантивна мярка поради упования пороен дъжд и мощните ветрове.
Междувременно бурните пориви са основали проблеми и с прехвърлянето на бежанците от приемния център „ Мория “ на Лесбос до Пирея във вторник.
В центъра на Атина мощните ветрове са станали причина за повече от 30 позвънявания за помощ от региона на Атика поради паднали клони и цели дървета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР