Грацията призна преди два месеца, че има нужда да свали

...
Грацията призна преди два месеца, че има нужда да свали
Коментари Харесай

Цвети Стоянова: Предстои ми да измина дълъг път

Грацията призна преди два месеца, че има потребност да смъкна близо 20 кг. Колкото и необикновено да звучи, Цвети в действителност е качила много напоследък и по никакъв начин не беше удовлетворена от това. Бившата гимнастичка взе ограничения и дружно със своите 31 хиляди почитатели в Инстаграм стартира да съблюдава хранителен режим и да тренира по няколко пъти дневно.

" След завършването на 30-дневното предизвикателство, което споделих с вас, резултатът е общо 11 свалени кг! За мен това е едвам началото ", това показа Цвети, като посочи, че никога това не е краят на подготвителния й проект.

Грацията дължи бързите и качествени резултати на " вълшебна запарка ", която пие всяка заран на гладно. Какво тъкмо Цвети поставя в чашата, не е ясно, само че по думите й 9 от свалените килограми са паднали с помощта на режима на хранене и тренировки, който сама основава. Цвети разкрива, че фитнесът постоянно отсъства от дневните й задължения, само че все пак съумява да реализира мечтаните резултати. Красавицата, която преди 6 година оцеля като по знамение след рухване от 6-ия етаж на жилищната постройка, в която живее, сподели фотоси от кантара. Стоянова сега е 51 кг. Желанието й е да смъкна най-малко още 6-7, до момента в който стигне до заветната цифра.

Влизането във форма се оказа не лека задача за хубавицата. След злополуката, която претърпя, Цветелина Стоянова мина през редица тежки интервенции, продължителна рехабилитация и куп прочувствени моменти. Инцидентът, при който едвам оживя, постави завършек на спортната й кариера. Години по-късно Цвети съумява да събере сили и да извади още веднъж спортния си темперамент. Изготвя сама подобаващ режим на хранене и тренировки и всеки ден пуска видеа в мрежата, с които да подтиква с изключение на себе си и всичките си почитатели, които имат потребност от нещо сходно, оповестява " България през днешния ден ".

Последната подготовка, която Цвети прави онлайн дружно с почитателите си, се оказва много прочувствена за нея.

" Честно да ви призная, ми е малко разгорещено, не чаках. Благодаря, че споделихте този интервал с мен. Благодаря на хората, които вършиха с мен тренировките. Всички от тях ми пишат, че имат резултати. Надявам се да сме се забавлявали, освен да сме упражнявали. Ще продължа да качвам клипчета с хрумвания за менюта. Това за мен е единствено началото. Предстои ми да измина дълъг път, по който съм тръгнала. Дай Боже бързо да стигна до тях ", това показа Цвети в прочувствено видеообръщение при започване на последната подготовка онлайн, която организира в Инстаграм.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР