Грациите от новосформирания ансамбъл по художествена гимнастика ще покажат своите

...
Грациите от новосформирания ансамбъл по художествена гимнастика ще покажат своите
Коментари Харесай

Новият ансамбъл ще представи съчетанията си на Световната купа в „Арена Армеец“

Грациите от новосформирания отбор по художествена гимнастика ще покажат своите съчетания на Световната купа (Sofia World Cup) в столичната зала „ Арена Армеец “.

От 8 до 10 април феновете на този спорт ще имат опция да се насладят на жанр и хубост , като видят двете съчетания , направени съгласно новия устав в художествената гимнастика.

Момичетата към този момент са подготвени с тях и ще ги показват на огромния конгрес, откакто грациите от предходния отбор си споделиха публично „ Довиждане “ с публиката, малко откакто извоюваха златни медали на Олимпиадата в Токио.

Любопитен подробност е, че Евгени Димитров – Маестрото е направил аранжимента на песента и музиката на едно от съчетанията, които девойките ще показват с ленти и топки. То е на мелодията на “Лале ли си, зюмбюл ли си “ , като песента е изпълнена от Невена Цонева.

Триката на грациите също са подготвени. Едното е в наследник цвят с забавна бродерия на гърба , а другото е лилаво с бродерия от цветя в предната част.

Само преди дни пък самостоятелните ни състезателки показаха новите си съчетания на Световната купа " Sofia World Cup ". Там Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева завоюваха оценки в - злато, сребро и бронз.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР