Гратисният период за закупуване на маски е до 0:00 часа

...
Гратисният период за закупуване на маски е до 0:00 часа
Коментари Харесай

Гратисен период за носенето на маски до събота

Гратисният интервал за закупуване на маски е до 0:00 часа в събота. РЗИ и полицията ще детайлизират къде тъкмо би трябвало наложително носенето на защитните средства. Това сподели шефът на националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски във връзка издадената в понеделник заповед на министъра на опазването на здравето, че носенето на маски на публични места става наложително.

От обясненията на Мутафчийски, който до момента неведнъж е неведнъж е отричал нуждата здравите хора да носят маски, призна, че самичък е предложил защитните средства да станат наложителни.

" Вие сте забелязали, че ние не измисляме никакви неща, които не са разследване на положителни практики, които са открити в света. Основните източници, които употребяваме, с цел да постановяваме или втвърдяваме ограничения това са – Китай, Корея, Израел и огромните страни сътрудници в Европейски Съюз. От нощес е наложително носенето на маски в Израел и в Австрия. Има маски в моята квартална аптека – 3,50 лева костват. Има маски, налични са ", сподели той.

От думите му се разбра, че задължението да се носят маски се вкарва, с цел да се избегнели по-големи ограничавания. Той въпреки всичко призна, че има разногласия по въпроса с всеобщото носене на маски:

" СЗО по-скоро не предлага носенето на маски от здрави лица. Основните източници, които употребяваме, за въвеждането на ограничения, са Китай, Южна Корея, Израел и някои други огромни страни. От Израел от нощес маските са наложителни, сподели ген. Мутафчийски по отношение на вчерашната заповед на здравния министър Кирил Ананиев за наложително носене на маски на публични места ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР