GRANTS PASS, Орегон (AP) — Мач на туршия в тази

...
GRANTS PASS, Орегон (AP) — Мач на туршия в тази
Коментари Харесай

Могат ли бездомните да бъдат глобявани, ако спят навън? Селски град в Орегон пита Върховния съд на САЩ

GRANTS PASS, Орегон (AP) — Мач на туршия в тази зелена общественост в Орегон беше ненадейно прекратена една дъждовна уикенд заран от идването на кола за спешна помощ. Парамедиците се втурнаха през парка към палатка, една от десетките, нелегално издигнати от стотици бездомни хора в града, след което играта беше обновена, като че ли нищо не се е случило.

Само на метри разстояние, доброволци помогнаха да разглобят палатките, с цел да реалокират 80 -годишни мъж и жена, слепи с едното око, които рискуваха да бъдат санкционирани за престой. В далечината група момчета се катереха по фитнес зала в джунглата.

Сцените бяха емблематични за рецесията, обхващаща дребното планинско градче Грантс Пас в Орегон, където ожесточената борба за парково пространство се трансформира в полесражение за доста по-голям народен спор за бездомността, който доближи до Върховния съд на Съединени американски щати.

Делото на града, което би трябвало да бъде изслушано на 22 април, има необятни последствия за това по какъв начин освен Grants Pass, само че и общности в цялат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР