Границите в този парламент бяха преминати. Имаше повече гняв и

...
Границите в този парламент бяха преминати. Имаше повече гняв и
Коментари Харесай

Ива Митева: В парламента имаше гняв и омраза, но доказах, че не съм болонка

" Границите в този парламент бяха преминати. Имаше повече яд и ненавист. Мисля, че с това, че не свиках изключително съвещание и поех всички опасности, демонстрирах, че не съм болонка " - това съобщи ръководителят на 46-ото Народно заседание Ива Митевапред Нова телевизия.

Тя посочи, че нейната заместничка и народен представител от ИБГНИ - Татяна Дончева, която я назова по този начин, не се е извинила за думите си.Дончева към този момент разгласи, че няма желание да ѝ се извинява.

" Не съм споделила и една дума против нея. Винаги съм я уважавала. Затова ми беше необичайно, че тя реагира по този начин остро и ме назова болонка. От този ден не беседвам с нея ", сподели Митева.Тя уточни, че реагира бурно, когато счита, че нещо не е честно.

" Мисля, че съм прочувствена тогава, когато възприятието ми за чест и достолепие е накърнено . Относно изявлението на Христо Иванов, че съм повече прочувствена, в сравнение с е рационално, аз го разбирам в различен смисъл. Той ми сподели, че трябваше да работя оправдано, а не законосъобразно. Не одобрявам тези упреци ", съобщи Митева.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР