Границите на Украйна остават „непроменими“ независимо от последните действия на

...
Границите на Украйна остават „непроменими“ независимо от последните действия на
Коментари Харесай

ООН: Границите на Украйна остават „непроменени“ въпреки действията на Русия

Границите на Украйна остават „непроменими“ без значение от последните дейности на Русия, сподели по време на съвещанието на Организация на обединените нации посланикът на Киев в организацията.

„ Международно приетите граници на Украйна са били и ще останат непроменени, без значение от изказванията и дейностите на Руската федерация “, сподели Сергей Кислиця по време на незабавна среща, свикана откакто съветският президент Владимир Путин призна независимостта на две следени от бунтовници области в Източна Украйна.

Междувременно Китай прикани за въздържаност от „всички страни“, с цел да се избегне по-нататъшна ескалация на рецесията в Украйна, като прикани за дипломатическо решение по време на изключително съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

„Всички наранени страни би трябвало да демонстрират въздържаност и да заобикалят всевъзможни дейности, които могат да подхранват напрежение. Ние приветстваме и насърчаваме всяко изпитание за дипломатическо решение“, сподели Джанг Джун, дипломат на Китай в Организация на обединените нации.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР