Границата между Канада и САЩ ще остане затворена най-рано до

...
Границата между Канада и САЩ ще остане затворена най-рано до
Коментари Харесай

Границата между Канада и САЩ остава затворена до 21 юли

Границата сред Канада и Съединени американски щати ще остане затворена най-рано до 21 юли поради пандемията от ковид, заяви канадският министър по социална сигурност и изключителни обстановки Уилям Блеър.

„ Нашият от COVID-19 и сигурността на канадските жители. Координирано със Съединени американски щати удължаваме рестрикциите за незадължителни интернационалните пътувания, в това число в Съединени американски щати, до 21 юли 2021 година ”, написа той в Туитър.
 Канада удължи с месец периода на валидност на 50 000 дози на AstraZeneca Канада удължи с месец периода на валидност на 50 000 дози на AstraZeneca
Здравните управляващи на Канада удължиха с един месец периода на валидност на близо 50 000 ваксини на AstraZeneca, който изтичаше на следващия ден. Канадско...

Канада затвори границата със Съединени американски щати на 21 март 2020 година, като забрани всички несъществени пътувания на жителите на двете страни. Както съобщи тогава министър председателят Джъстин Трюдо, тези ограничавания ще работят, до момента в който страните не бъдат уверени в сигурността на нормалния режим на напредване на хора през границата. е очакван да продължи до 21 юли.

Канада и Съединени американски щати и мат най-дългата сухопътна граница в света, която е с дължина съвсем 9 000 км.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР