Гранични полицаи задържаха голямо количество контрабандно пренасяни хранителни добавки за

...
Гранични полицаи задържаха голямо количество контрабандно пренасяни хранителни добавки за
Коментари Харесай

Над 13 000 сексуални стимуланти откриха в лек автомобил на Капитан Андреево /снимки/

Гранични служители на реда задържаха огромно количество контрабандно пренасяни хранителни добавки за стимулиране на полова мощност, оповестиха от организацията " Митници "
На 06.12.2022 година, към 04.10 часа, на Министерство на правосъдието Капитан Андреево на входящо трасе идва лек автомобил „ Volkswagen Transporter “ с турска регистрация. Автомобилът, в който пътували от Турция за България лидер и неговата спътничка- български жители, е селектиран за щателна митническа инспекция. При осъществения от митническите чиновници физически надзор на транспортното средство и багажа на пасажерите, измежду персоналните движимости на пътуващите са открити кашони с недекларирани хранителни добавки за стимулиране на полова мощност. Общото количество на откритите опаковки е 13 554 броя, по-голяма част от тях сашета, както и таблетки, и спрей с обозначения на пет търговски марки.
В хода на инспекцията е открито, че недекларираните артикули са благосъстоятелност на лидера на автомобила. Срещу него е формиран акт за преместването на лекарствените средства в нарушаване на Закона за митниците.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР