Гранични полицаи и митничари задържаха мъж, превозващ над 3,5 кг

...
Гранични полицаи и митничари задържаха мъж, превозващ над 3,5 кг
Коментари Харесай

Задържаха мъж да превозва кокаин, скрил го в предната гума

Гранични служители на реда и митничари задържаха мъж, пренасящ над 3,5 кг кокаин на ГКПП „ Капитан Андреево “. Операцията е осъществена по информация от ДАНС.

В кухините на двете задни порти на колата му граничните служители на реда разкрили 121 пресовани пакета, облепени с фолио

Случаят е от 11 юни, когато на граничния пункт за излизане от България дошъл автомобил, ръководен от мъж от Сливен.

 

 Разместване в пластовете: Какво разкриват резултатите на партиите по области? 6 мин. Разместване в пластовете: Какво разкриват резултатите на партиите по области?  Трамвай излезе от релсите и се качи на тротоар (ВИДЕО) 1 мин. Трамвай излезе от релсите и се качи на тротоар (ВИДЕО)  100% обработени резултати от изборите: ГЕРБ-СДС печелят с 24,70% 2 мин. 100% обработени резултати от изборите: ГЕРБ-СДС печелят с 24,70%  2-годишно момиченце избяга от детска градина в Бургас 2 мин. 2-годишно момиченце избяга от детска градина в Бургас  „ Ще стане хладничко “: Максималните температури в София падат до 21 градуса 2 мин. „ Ще стане хладничко “: Максималните температури в София падат до 21 градуса  45 минути гейзер с вряла вода блика в необятния център на София (ВИДЕО) 1 мин. 45 минути гейзер с вряла вода блика в необятния център на София (ВИДЕО)  Разместване в пластовете: Какво разкриват резултатите на партиите по области? 6 мин. Разместване в пластовете: Какво разкриват резултатите на партиите по области?  Трамвай излезе от релсите и се качи на тротоар (ВИДЕО) 1 мин. Трамвай излезе от релсите и се качи на тротоар (ВИДЕО)  100% обработени резултати от изборите: ГЕРБ-СДС печелят с 24,70% 2 мин. 100% обработени резултати от изборите: ГЕРБ-СДС печелят с 24,70%  2-годишно момиченце избяга от детска градина в Бургас 2 мин. 2-годишно момиченце избяга от детска градина в Бургас  „ Ще стане хладничко “: Максималните температури в София падат до 21 градуса 2 мин. „ Ще стане хладничко “: Максималните температури в София падат до 21 градуса  45 минути гейзер с вряла вода блика в необятния център на София (ВИДЕО) 1 мин. 45 минути гейзер с вряла вода блика в необятния център на София (ВИДЕО)

Граничните служители на реда са поискали да бъде осъществена щателна инспекция на транспортното средство, при която са открити недекларирани три пакета, всеки обгърнат с черен плат и вакуумиран в транспарантен полиетиленов плик.

Пакетите са били скрити и са открити, откакто е свалена предната дясна гума и отхвърлен железен похлупак.

Снимка: МВР

След отваряне на един от пакетите е открито, че съдържа бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест реагирало на кокаин. Наркотикът е с общо бруто тегло 3,510 кг.  

Образувано е досъдебно произвеждане от митнически контрольор. Шофьорът е арестуван в ГПУ-Свиленград.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР