Граничната агенция на ЕС заяви, че спира всички операции в

...
Граничната агенция на ЕС заяви, че спира всички операции в
Коментари Харесай

Frontex прекратява всички операции в Унгария

Граничната организация на Европейски Съюз съобщи, че стопира всички интервенции в Унгария след решение на Съда на Европейски Съюз, подбудено от мощна рецензия против в страната.
" Frontex приключва всички свои оперативни действия на територията на Унгария, " съобщи пред Агенция Франс Прес Крис Боровски, представител на основаната във Варшава организация.
 Европейска комисия: Унгария има право да закупи съветската ваксина Европейска комисия: Унгария има право да закупи съветската ваксина
Европейската комисия удостовери правото на Унгария да закупи съветската коронавирусна ваксина Sputnik V. Това съобщи на брифинг в Брюксел офи...
" Нашите общи старания за отбрана на външните граници на Европейски Съюз могат да бъдат сполучливи единствено в случай че подсигуряваме, че нашето съдействие и действия са изцяло в сходство със законите на Европейски Съюз, " сподели той.
През декември Европейският съд откри голям брой дефекти в процедурите за в това число нелегално отбиване на мигранти, идващи от Сърбия. Той също по този начин съобщи, че законите, забраняващи на търсещите леговище да останат в страната през целия развой, са противозаконни и разкритикува задържането на мигранти в директни зони.
Еврокомисарят по вътрешните работи Илва Йохансон написа в Twitter, че известието на Frontex е добре пристигнало.
Унгарският Хелзинкски комитет (HHC), неправителствен наблюдаващ, съобщи във вторник, че Унгария е върнала повече от 4 400 мигранти след решението на съда на Европейски Съюз.
 Унгария ще купи от съветската ваксина „ Спутник V “ Унгария ще купи от съветската ваксина „ Спутник V “
Унгария е сключила договорка за закупуване на съветската ваксина против Covid-19 „ Спутник V “, съобщи Ройтерс. Така страната става...
" Решението на Frontex е, защото организацията в никакъв случай не е серпантина активността си, " сподели Андраш Ледерер от HHC.
Той добави, че Frontex е била принудена да работи, защото е рискувала да стане съизвършител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР