Гранична сделка, която се очакваше да бъде финализирана в текст

...
Гранична сделка, която се очакваше да бъде финализирана в текст
Коментари Харесай

Dems, GOP в застой по сделката за сигурност на границата с няколко оставащи „неотговорени въпроса“

Гранична договорка, която се очакваше да бъде финализирана в текст тази седмица, срещна спънка, само че към момента напредва, съгласно до сенатор Джеймс Ланкфорд, R-Okla.

" Има прекалено много въпроси без отговор ", които чиновниците към момента би трябвало да позволяват, сподели Ланкфорд, един от основните договарящи, пред кореспонденти в понеделник.

Един от тези „ въпроси без отговор “, върху които законодателите са заседнали, е основен политически въпрос, който разделя републиканците и демократите – пълномощията за условно освобождение.

Организацията за условно освобождение, интегрална гранична политика, която разрешава на незаконните мигранти да живеят краткотрайно в Съединени американски щати и да получат своите зелени карти, беше разширена при администрацията на Байдън, с цел да разреши на 30 000 жители от четири страни да летят и да получат условно освобождение в месечно на Съединени американски щати, което е част от тактиката на администрацията за справяне с продължаващата рецесия по южната граница.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР