Граничен полицай от ГПУ Златарево бе задържан в съдебна зала

...
Граничен полицай от ГПУ Златарево бе задържан в съдебна зала
Коментари Харесай

В Struma.com! Екшън в съдебна зала в Благоевград! По време на бракоразводно дело: След поредния цирк, граничен полицай от Златарево налетя на съдебна охрана, арестуваха го

Граничен служител на реда от ГПУ Златарево бе арестуван в правосъдна зала в Благоевград в петък, откакто показва очевидно пренебрежение към съда, по време на правосъдно съвещание по делото му за бракоразвод, научи Първо Struma. com Агресивното му държание наложи намесата на правосъдна защита, против които Атанас Н. налетял брутално. Полицаят бе арестуван и вкаран за 24 часа в полицейската клетка, а през вчерашния ден прокуратурата изиска 72 часовото му задържане.

Атанас Н. от към година се развежда и на съвсем всяко съвещание се държи непристойно и прави, както се показват очевидци по делото, " всемъзможни циркове ". Явно е, че този път чашата на търпението на съда е преляла и извикали правосъдна защита. Разводът бил подхванат поради редовно домашно принуждение във връзка с брачната половинка и децата му.

Проблемите идват и от разпределението на парцелите сред развеждащите се и грижата за децата. Не за първи път правосъдна защита се намесва да укроти вилнеещи в правосъдна зала, само че рядко се случва чиновник на реда да провокира сходно напрежение в институция като съда.

П. Попова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР