Граничар се самоуби със служебния си пистолет, докато е на

...
Граничар се самоуби със служебния си пистолет, докато е на
Коментари Харесай

Граничарят се самоубил на летище София заради кредити

Граничар се самоуби със служебния си револвер, до момента в който е на работа на летище София, поради задължения, написа " Телеграф ".

Това разкриха от прокуратурата и Министерство на вътрешните работи, като показаха, че нещастието се е разиграла в неделя към 11,30 ч., до момента в който 41-годишният П. В. бил на промяна. Той се самопрострелял в главата в региона на Терминал 2. На място незабавно били извикани медици и полиция, само че лекарите единствено установили гибелта му.

Колеги на младия чиновник споделили пред проверяващи, че от няколко месеца той не е бил на себе си. Имал проблеми, а бил видян и да лъха на алкохол. В хода на предварителното следствие станало ясно, че граничарят теглил огромни заеми.

Амбицията му била да стегне къща в провинцията и да я дава чартърен със фамилията си за посетители. Не съумял обаче да се оправи със сметките и заборчлял. От Гранична полиция споделиха, че със служителя преди към месец е разговарял психолог, с цел да успее да му помогне да преодолее психическия срив.

" Преславв беше страховит младеж. Има семейство, малко детенце, прелестна брачна половинка. Явно не му провървя ", споделили негови сътрудници. Вълчанов бил един от опитните водачи на кучета. Гранични служители на реда от аерогара София още не могат да повярват, че е взел съдбовното решение, защото някои от по-близките му предложили да му оказват помощ финансово. Той обаче отказал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР