Грандовете Пари Сен Жермен и Реал (Мадрид) се изправят един

...
Грандовете Пари Сен Жермен и Реал (Мадрид) се изправят един
Коментари Харесай

ПСЖ и Реал ще решават всичко на "Парк де Пренс"

Грандовете Пари Сен Жермен и Реал (Мадрид) се изправят един против различен в героичен мач реванш от осминафиналната фаза в Шампионската лига. " Кралете " завоюваха първата среща на собствен терен с резултат 3:1.

Домакините на " Парк де Пренс " имат да вземат решение и още един огромен проблем. Той е обвързван с отсъствието на звездата на отбора Неймар, който трябваше да бъде водачът, който да поведе парижани към поврат против Реал. Бразилецът обаче получи травма на стъпалото и се наложи да бъде опериран. Така той отпада от сметките на отбора до края на сезона. Мястото на Неймар в предни позиции би трябвало да бъде заето от Анхел ди Мария, който в последно време се намира в извънредно добра форма.

Проблем в последните дни имаше и с другата огромна звезда на ПСЖ - Килиан Мбапе. Той получи контузия по време на срещата за Купата на Франция предходната седмица. Треньорът Унай Емери обаче е убеден, че младокът ще е изцяло подготвен да се изправи против Реал тази вечер. Другата добра вест за наставника е, че опитните Тиаго Мота и Ласана Диара към този момент са здрави и на негово разположение.

Битката довечера може да се дефинира като " мача на сезона " за Реал, който изгуби шансове за трофей в Испания и ще направи всичко по силите си, с цел да направи втора поредна отбрана на европейската си клубна купа.

Треньорът Зинедин Зидан получи положителни вести преди конфликта на " Парк де Пренс ". Халфовете Лука Модрич и Тони Кроос възобновиха тренировки, откакто се възвърнаха от травмите, които ги мъчеха. Те обаче надали ще са в оптимална форма и присъединяване им в мача остава под въпрос.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР