Грандиозният спектакъл ще се проведе на 9 юли, от 20:00

...
Грандиозният спектакъл ще се проведе на 9 юли, от 20:00
Коментари Харесай

К-1 легендите Сам Греко и Николас Петас пристигат у нас за титаничните сблъсъци на SENSHI 12

Грандиозният театър ще се организира на 9 юли, от 20:00 часа, а всички буйни фенове на бойните спортове, които желаят да се потопят напълно в ексцентричната и извънредно зареждаща духа и сетивата конюнктура, могат да го създадат, като закупят своите билети от мрежата на Eventim.bg.

„ Синеокият самурай “ Петас е датска киокушин каратека, някогашен кикбоксьор в тежка категория. Той се състезава в К-1 основно в годините от 1998 до 2007 година, като печели Гран При на Япония през 2001 година Въпреки че е висок към 178 см, Петас има впечатляващ жанр с извънредно мощни лоу-кикове.

Салваторе „ Сам “ Греко е един от най-известните бойци от киокушин школата. Австралиецът печели националната купа в тежка категория в пет следващи години. Фул-контакт каратеката е постоянен участник в Гран При конкуренциите на К-1 през 90-те години на предишния век.

По време на огромната бойна церемония Николас Петас и Сам Греко ще имат нелеката задача да реферират и разясняват оспорваните дуели на кръга на SENSHI 12. Специално за новото издание на професионалната бойна галавечер у нас ще дойдат и холандски кикбокс величия - трикратните и четирикратни K-1 международни първенци в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст, както и грандиозният първенец от веригата „ K-1 Max “ Алберт Краус.

Сблъсъкът на титаните ще се излъчва и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия FITE, Fight Box, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com и Kyokushin Karate News.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР