Грандиозният шопинг фестивал 11.11 на Geekbuying започна и ще продължи

...
Коментари Харесай

Започна най-големият шопинг фестивал 11.11 в Geekbuying


Грандиозният шопинг фестивал 11.11 на Geekbuying стартира и ще продължи до 13 ноември

По традиция всяка година през ноември се организира най-големият шопинг фестивал 11.11 на китайските онлайн магазини. Събитието е знаково за промишлеността на електронната търговия – по време на фестивала се осъществят най-големите продажби през годината. Ето какво са подготвили за 11.11 от един от най-големите онлайн магазини Geekbuying.

Кампанията 11.11 на Geekbuying протича на 3 стадия, които са разказани в детайли на.Възможностите за преференциални покупки на електроника и артикули от други категории са в действителност атрактивни:

, или Pre-Heat стадият, е от 31 октомври до 7 ноември, като в този интервал купувачите могат да се възползват от разнообразни благоприятни условия, с цел да пазарят по-евтино по време на акцията.

Така да вземем за пример, абонамент за е-бюлетина на Geekbuying обезпечава ваучър за 5% отстъпка за всеки артикул, предлаган от магазина.

Логването с акаунт в онлайн магазина (check-in) също носи съществени изгоди:

Купоните и подаръците са годни при извършване на покупки до 15 ноември, 16:00 (UTC+8), а количествата са лимитирани, прецизират от магазина.

Флаш покупко-продажбите са едни от най-атрактивните по време на шопинг фестивала 11.11

В допълнение, свалянето на мобилно приложение също носи отстъпки – с купони на стойност до $50 за над 2000 продукта, които са налични за покупка единствено през приложението. Такива са да вземем за пример:

В този „ подгряващ ” интервал посетителите на онлайн магазина могат да се възползват от така наречен флаш покупко-продажби – голям брой артикули се оферират на специфични цени, които се афишират всеки ден на уеб страницата на Geekbying. Намаленията за някои артикули надвишават 40%, съгласно оповестените разгласи.

Купони за отстъпка до $100 могат да получат купувачите по време на шопинг фестивала 11.11

Супер продажбите 11.11 са в интервала от 7 ноември до 10 ноември. В този интервал купувачите могат да получат 11.11 купони и да спестят $50, $20, $10 или $3 според от цената на поръчките – надлежно над $600, над $300, над $100 и над $30.

Друга забавна алтернатива е заплащането с PayPal или кредитна/дебитна карта за приемане на моментална отстъпка от $10 при покупки на стойност над $200.

Сделките с „ горещи ” и „ най-продавани ” артикули също носят бонуси във тип на купони:

Не по-малко атрактивни са и продажбите на артикули от супер марки, където на всеки 48 часа се афишират преференциални покупко-продажби с отстъпки до 50%

Не е пропусната и атракцията с колелото на шанса, в която купувачите с шанс могат да се възползват от купони за огромни отстъпки за горещи артикули от топ марки.

От онлайн магазина обръщат внимание, че извършването на покупки от местни хранилища (в случая на територията на ЕС) значи бързи доставки в границите на 5 дни.

Пазаруването от хранилища в Европа обезпечава бързи доставки на поръчаните артикули

72-часово бясно извършване на покупки е заключителният трети стадий на фестивала 11.11 в интервала 11 ноември – 13 ноември. Купувачите могат да чакат в този интервал флаш покупко-продажби с отстъпки до 80%, дават обещание от онлайн магазина. Тогава е и последният късмет за потребление на купоните, добити по-рано.

Шопинг акцията 11.11 в Geekbuying към този момент тече и всеки може да се възползва от голямо многообразие предложения за електроника и други артикули със солидни отстъпки. Систематизирана информация с опциите за купони, отстъпки и дарове е на онлайн магазина.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР