Грандиозният LAN турнир в Counter-Strike, който е и откриващ за

...
Грандиозният LAN турнир в Counter-Strike, който е и откриващ за
Коментари Харесай

Наредиха се плейофите за IEM Катовице

Грандиозният LAN шампионат в Counter-Strike, който е и откриващ за сезона на ESL, IEM Катовице, към този момент навлезе в своята плейофна фаза. В полската " Сподек Арена " ще се състезават общо 6 тима, а най-хубавият ще си тръгне с 400 000 $ в края на тази седмица.

В единия четвъртфинал ще се сблъскат двата CIS гранда в CS:GO света - Natus Vincere и Outsiders/Virtus.Pro. " Жълтите " имаха два мощни срещи с Cloud9 и Liquid, само че в последна сметка бяха лишени от място директно в полуфиналите след погром от G2. Все отново скоро ще стане ясно дали новото попълнение Андрий " npl " Кухарский ще издържи на напрежението.

От другата страна също проличава отбор, който неотдавна вкара нов състезател в редиците си. При Мейджър първенците от Рио обаче Александр " KaiR0N- " Анашкин се оправя с много по-добър резултат както в първата загуба против Fnatic, по този начин и в последвалите триумфи над NIP, OG и Complexity.

Двубоят започва в петък от 16:30 часа, а спечелилият ще играе полуфинали с Heroic.

По-късно, от 20:00 часа в петък, съставът на Liquid ще провокира този на Vitality. " Кончетата " ще излязат с добито самочувстие от обрата над FaZe, който сътвориха през вчерашния ден. Преди това те също съумяха да надиграят Spirit и IHC, изпускайки точките единствено против NAVI.

Геймърите от Vitality пък до напълно скоро бяха безгрешни - те надиграха NIP и Fnatic в битки, които напомняха за най-хубавите дни на Матю " ZywOo " Ербо. " Пчеличките " нямаха сходен резултат против Heroic обаче, което пък им подсигурява мястото в четвъртфиналите. 

Победителят ще срещне в събота играчите на G2, които сега се намират допълнително от добра форма и даже са първи в международната класация.

Йоан Иванов

Снимка: ESL
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР