Грандиозният концерт “Гала в София на 31 август от площад

...
Грандиозният концерт “Гала в София на 31 август от площад
Коментари Харесай

Показват концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго по света

Грандиозният концерт “Гала в София ” на 31 август от площад “Свети Александър Невски ” с присъединяване на Соня Йончева и Пласидо Доминго ще бъде стриймван по целия свят, оповестяват уредниците от SY11.

Излъчването ще се случи на особено основания за задачата уебсайт на SY11 – , който ще бъде наличен за закупуване на билети от публиката след 15 август 2021 година.

Поради огромния интерес към събитието, запис ще бъде наличен за закупуване и след концерта, за меломаните по света, изпуснали живото лъчение.

На уеб страницата също ще може да се види и документален филм за престоя на Пласидо Доминго и Соня Йончева в София, а в бъдеще ще се качват и други продукции на SY11.

Зрителите ще могат онлайн да разясняват и споделят мненията си, което ги приближава оптимално до прекарването да са част от концерта.



12 камери и 1 дрон ще подсигурят високо качество на излъчването.

Сайтът се създава взаимно със международните специалисти в стрийминг услугите - Vimeo.

Със закупуване на билетите феновете могат да гледат събитието както онлайн, по този начин и на запис след концерта. Цената на билета за стрийминг или гледане на запис ще бъде 39 лева

На 17 август в Галерията навън в Градската градина ще бъде подредена галерия с фотографии, основани от международни фотографи, която демонстрира пътя на Соня Йончева през годините по огромните подиуми. В откриването от 10.30 ч. ще вземат участие заместител кметът  по направление „ Култура, обучение, спорт и юношески действия “ Мирослав Боршош, Атанас Маев общоприет управител на компанията уредник на концерта „ Гала в София “  SY11  и кураторът на изложбата Георги Тошев. В изложбата могат да се видят и планове на част от финалистите в състезанието, който оперната звезда Соня Йончева разгласи за основаване на театрален тоалет за концерта й с Пласидо Доминго в София.  Изложбата е с поддръжката на Столична община, с чието партньорство се провежда и „ Гала в София “. Концертът е под патронажа на Министерството на културата.

След триумфа на Йончева в “Травиата ” на сцената на “Арена ди Верона ” и концерта й в границите на Музикалния фестивал в Залцбург, българската оперна звезда ще дойде в София със фамилията си.

Тя ще посрещне персонално Пласидо Доминго, с който ще излязат на специфична сцена пред катедралния храм “Свети Александър Невски ” дружно със Софийска филхармония с диригент Найден Тодоров.

Поради огромния интерес към събитието тези дни са пуснати спомагателни билети на цени от 60 до 250 лева, които могат да се купят на



Още от МУЗИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР