Грандиозен юбилей стяга Стефан Данаилов за 75-годишнината си утре. 700

...
Грандиозен юбилей стяга Стефан Данаилов за 75-годишнината си утре. 700
Коментари Харесай

Станишев изненада Стефан Данаилов с уникален подарък

Грандиозен празник стяга Стефан Данаилов за 75-годишнината си на следващия ден. 700 посетители се чакат в Народния спектакъл в събота вечер - сцената, на която остана правилен през цялата си театрална кариера.

Сред ВИП-овете на юбилея са президентът Румен Радев, президентът на ПЕС Сергей Станишев и ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова наред с артисти, режисьори, депутати, другари и студенти на Мастера.

Ден преди празненството някогашният соцлидер Сергей Станишев сподели пред медиите своя подарък - портрет на майор Деянов или галено прочут като Бате Сергей.

" На бате Серго от Серго! Честит празник! ", написа адашът Станишев на платното, което ще подари на следващия ден на Ламбо.



Неговият създател пък е пиарът на Българска социалистическа партия Валентин Кардамски, който се прочу с портрети на известни българи и ги изложи с огромен триумф в Народното събрание. Платното е нарисувано единствено за една седмица, защото поръчката на Станишев пристигнала в последния миг и подложила на тестване гения на художника.



Станишев и Данаилов бяха един до друг в Българска социалистическа партия, а по предложение на някогашния соцлидер Ламбо бе повдигнат за кандидат-вицепрезидент на социалистите през 2011 година След като кормилото на партията пое Корнелия Нинова, Ламбо стана заместник-председател на Българска социалистическа партия - пост, който заема и сега. А след това оглави и инициативния комитет, който издигна президента Румен Радев.

Въпреки политическата си кариера в Българска социалистическа партия и депутатството през последните десетилетия, Ламбо е на първо място всенародният любим на поколението, което чакаше всяка вечер паметния сериал за майор Деянов или пък се заливаше от смях на репликата му " Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?! " от кино лентата " Дами канят ".

Актьорът има забележителна театрална и преподавателска кариера, а на следващия ден вечер ще бъде и премиерата на автобиографичната му книга " Романът на моя живот " в съавторство с Георги Тошев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР