Грандиозен скандал се развихри в предаването "Още от деня" по

...
Грандиозен скандал се развихри в предаването "Още от деня" по
Коментари Харесай

Жесток кандал в ефир! БСП срещу ГЕРБ - надвиквания, нападки, крясъци и смях от водещия

Грандиозен скандал се развихри в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия. Депутатите Станислав Владимиров от Българска социалистическа партия и Маноил Манев от ГЕРБ бяха поканени за полемика по тематиката за частната защита в дребните обитаеми места, само че диалогът още от началото се разви стремглаво бързо в скандал, викове, спиране и говорене един през различен на двамата посетители. Няколко пъти водещият на предаването Емил Кошлуков помоли събеседниците си за спокоен звук и да не се прекъсват, само че безуспешно.

"А, аз мога ли да задам въпрос ", направи опит водещият да вкара ред и да интервюира депутатите. Кошлуков още няколко пъти се опита да надвика гостите си, като в даден миг даже стартира да се смее безпомощно.

"Стратегията за национална сигурност е от 2011 година, документ, който е сгрешен структурно още от този момент. 57 000 хиляди деца са се родили през миналата година, това е антирекорд поради данните от миналите години ", съобщи Станислав Владимиров.

"Видяхме в репортажа на Елена Йончева по какъв начин мигрантите прескачат границата ни. Единственото, което ни избавя от мигрантите, е че стопански не сме атрактивни ", добави още националният представител от Българска социалистическа партия.

"Мигранти би трябвало да влизат в страната ни, само че да се разграничат икономическите мигранти, които нямат място тук, и тези, които да са в България, с цел да са по-близо до страните, в които да бъдат връщани. Репортажът на Йончева за границата е за жълтите страници. Границата е скъпа, това е национална сигурност, въпреки всичко ", сподели Маноил Манев по тематиката за мигранската вълна към Европа и границата ни.

"БСП назначаваха необразовани хора, които да пазят селата и националната ни сигурност ", съобщи още депутатът от ГЕРБ по тематиката за частната защита, като това бяха едни от дребното реплики, които феновете съумяха да чуят и схванат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР