Грандамата на родния телевизионен ефир Гала призна, че е скарана

...
Грандамата на родния телевизионен ефир Гала призна, че е скарана
Коментари Харесай

Гала си взе слугиня да й върши къщнара работа

Грандамата на родния ефирен ефир Гала призна, че е скарана с домакинските отговорности и избира да заплаща на прислужница, в сравнение с сама да чисти жилището си за хиляди левове, разбра HotArena.

Тв звездата разкри, че за главната поддръжка на жилището ѝ от години се грижи жена, която я посещава един път седмично, с цел да лъска пода, прозорците и да бърше праха от поръчковите мебели на водещата.

Гала била изключително великодушна към слугинята си, която обаче трябвало да извършва редица условия, с изключение на да се грижи за блясъка и непорочност в жилището на телевизионерката. Жената нямала право да изнася никаква персонална информация от покоите на водещата, тъй като другояче я грозял съд. „ Много от домакинската работа не я обичам. И както съм трудолюбив и неуморен човек, перфекционист в това, което ми харесва да върша, съм извънредно мързелива в тези неща, които не обичам и все отсрочвам “, откровеничи Гала.

Преди да се снабди с първокласното си жилище на столичния бул. „ България “, водещата на „ На кафе “ споделяше по-малък апартамент в прилежаща улица дружно с майка си и щерка си Мари. Родителката на тв иконата от дълго време е пенсионерка и по през целия ден се грижeла за реда в дома им, спестявайки време и пари на дъщеря си. Когато обаче Гала се залюбила с сегашния си мъж Стефан, решила, че не е удобно да дели един покрив с майка си, и купила втория апартамент, който населяват сега, а другия оставила на старата дама. Доскоро дружно с водещата и обичания ѝ живееше и нейната щерка Мари, която е от първия ѝ брак с предприемача Константин Будев. Тя обаче е към този момент независима и се изнесе да живее дружно с годеника си, който пък е наследник на най-хубавата другарка на майка ѝ – Джуджи.

Съвсем скоро стана ясно, че Мари и обичаният ѝ възнамеряват женитба. Двамата имали голямо предпочитание да минат под венчилото, само че пандемията забавила организацията на церемонията и те решили да я отсрочат във времето, тъй като не им се поемали спомагателни опасности. И Джуджи, и Гала одобрявали концепцията, само че към момента се дърпали да стават баби и да гледат внучета, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР