Grand Theft Auto VI беше потвърдено като следващата част от

...
Grand Theft Auto VI беше потвърдено като следващата част от
Коментари Харесай

Grand Theft Auto: Противоречията заобикалят популярната поредица за игри

Grand Theft Auto VI беше доказано като идната част от извънредно известната поредност за видеоигри, поставяйки завършек на години на спекулации по отношение на франчайза.

Издателят Rockstar Games удостовери, че играта ще бъде пусната през 2025 година, защото разкри първия филмов откъс за заглавието, което също удостовери, че поредицата ще се завърне към въодушевеното от Маями място на Vice City.

Съобщението провокира необятно разпространяване реакция в обществените медии, а филмовият откъс към този момент е гледан повече от 55 милиона пъти в YouTube за часовете след стартирането му, което акцентира трайната известност на сериала.

Създадена в Обединеното кралство от Дейвид Джоунс и Майк Дейли, нейната разработка в този момент се управлява от Rockstar, а приключенските игри с отворен свят постоянно се възхваляват за своя мащаб и дълбочина, като модерните игри включват цели райони на фиктивен Юнайтед Щати, цялостни с голям брой градове и близките региони, всички изцяло проучваеми от играчите.

От пу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР