ГРАНД КАНТИ, Колорадо (АП) — Някъде на отдалечен планински склон

...
ГРАНД КАНТИ, Колорадо (АП) — Някъде на отдалечен планински склон
Коментари Харесай

Колорадо пуска на свобода първите 5 вълка в плана за повторно въвеждане, одобрен от гласоподавателите за огорчение на животновъдите

ГРАНД КАНТИ, Колорадо (АП) — Някъде на далечен планински скат в Скалистите планини на Колорадо, резе се обърна на сандък и вълк изскочи на открито, насочвайки се към линията на дърветата. След това спря за малко.

За миг младата жена погледна обратно към своята аудитория от към 45 души, които се взираха в уважително безмълвие. След това тя изчезна в гората.

Тя беше един от петте сиви вълка, чиновници на дивата природа пуснаха в отдалечена част на Скалистите планини на Колорадо в понеделник, с цел да стартират утвърдена от гласоподавателите стратегия за наново въвеждане, която беше възприета най-вече в щата Демократичен градски кулоар, само че твърдо се опълчва в консервативните селски региони, където животновъдите се тормозят от набези над добитък.

Вълците бяха освободени от сандъците на място в Гранд Каунти, което държавните чиновници държаха неразкрити, с цел да защитят хищниците.

Това означи началото на най-амбициозното изпитание за наново въвеждане на въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР