Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел

...
Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел
Коментари Харесай

Поради големия интерес обявиха втора дата за етикет и протокол обучението с лектор Мария Касимова-Моасе

Гранд хотел Приморецул. " Ал. Батенберг " N2

0 коментара за Гранд хотел Приморец Събития в обекта:Премиерата на книгата " Живот в скалите " 18:00/17.10.2018Виж всички 2 събития в Гранд хотел ПриморецОсвен на 19 октомври бургазлии могат да изучат положителните бизнес практики и другарство и на 17 октомври

Обучение " Бизнес етикет, държание и протокол " в Бургас с преподавател Мария Касимова-Моасе провокира необятен интерес. За броени дни бяха изчерпани местата за сесията на 19 октомври. Затова, уредникът и хазаин на събитието Гранд Хотел и СПА Приморец разгласи втора дата, на която експертът по етикет и протокол, публицист и публицист ще предава ноу-хау - 17 октомври (сряда).

Обучението по етикет и протокол е с висока полза за всички с готовност да се развият в кариерата и да работят съгласно международните положителни бизнес практики. Сесията включва информация за всичко, обвързвано с офис живота и средата - от доктрина на етикета и държавен протокол, през етичен кодекс на компанията и техники за основаване на позитивно първо усещане, до основаване на мрежа от контакти, дрескод, интернационални другия в етикетните правила. Придобитият ноу-хау е залог за усъвършенствани освен бизнес контакти и всекидневие, само че и за по-успешно личностно другарство.

Обучението обгръща часовете от 9:00 до 17:00 на 17 октомври (сряда). Почивката за обяд е от 13 до 14 часа, а двете кафе-паузи са от 11 до 11:30 и от 15:30 до 16 часа. Цената на участник е 71 лв.. Тя включва обучителната сесия, съвещания с лектора, кафе-паузи, документ за присъединяване и основни пълномощия.

Мария Касимова - Моасе е публицист, публицист и сертифициран специалист и конултант по етикет и протокол, минала през образования по Minding Manners в Лондон, ISPD в Брюксел и Частна школа по типичен европейски етикет в Париж.

За повече информация и записвания: +359 56 910 910 [email protected]

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР