Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел

...
Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел
Коментари Харесай

Сух шампоан и текстуриращ спрей със сол са сред изкушенията за красива коса на Balmain hair couture, които СПА център 6th Sense предлага

Гранд хотел Приморецул. " Ал. Батенберг " N2

0 коментара за Гранд хотел Приморец Събития в обекта:Let`s Get PRIM: Златните години на джаза19:30/23.08.2018Открийте тайните на отличния външен тип с коафьор Ксения Вълева

Здравата и красива коса е значима за визията и самочувствието на всяка дама. В грижите за нея, основни са качествените артикули, както и стилистът, на който я доверяваме. В устрема си да предложи най-хубавото, СПА център “6th Sense “ на Гранд Хотел и СПА Приморец и коафьор Ксения Вълева включиха в разгара на лятото в продуктовата листа с която работят, международната грижа за косата на Balmain hair couture.

Иновативните сбирки грижа за косата и стайлинг на първокласния бранд, включват извънредно забавни артикули. Те са подобаващи както за професионална приложимост в салон, по този начин и за домашна грижа. Сред тях завладяващи ексцентрични оферти са изсъхнал шампоан, с чиято помощ косата е неотложно освежена, матирана и текстурирана; текстуриращ спрей със сол – за съвършени устойчиви на влага обемни плажни талази в косите; копринен парфюм с чисто арганово масло и копринени протеини за искра с летен  аромат; брилянтин, който полира и придава искра и изтънченост и още доста други изкушения. 

Отличителна линия на първокласните серии за коса – измежду които профилирани хидратираща и стилизираща на Balmain hair couture – наред с високата успеваемост и качество - е непокътнатата им марка мирис. Той въплъщава идеалния безоблачен, летен ден. Основните му нотки са звезден анасон, естрагон, бор, прасковен цвят, малина, гардения, междинните носят портокалов цвят, карамфил, жасмин, роза, иланг-иланг, кайсия, люляк, а базовите кехлибар, ванилия, сандалово дърво, кедрово дърво, бял мускус и балсамик.

Във фризьорския салон на СПА център " 6th Sense "   на Гранд Хотел и СПА Приморец, всяка стъпка е осъзната и осмислена – тъй като първата крачка към съвършения тип и жизнеспособност на вашата коса е анализът и със специфична микрокамера, който демонстрира тъкмо съответните и характерни нужди. Подарете си хубавичко и красива коса през днешния ден с коафьор Ксения Вълева, която е притежател и на награди за колорист и сватбена прическа и първокласната предлагана от Balmain hair couture грижа.

За повече информация и опазване на час: +359 56 910 913 | [email protected]
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР