„Гранатомета“ е заглавието на дебютната песен на Борислав Борисов- Боби

...
„Гранатомета“ е заглавието на дебютната песен на Борислав Борисов- Боби
Коментари Харесай

Скандално: Боби Star Reporters взриви мрежата

„ Гранатомета “ е заглавието на дебютната ария на Борислав Борисов- Боби Star Reporters. Репортерът, който доби голяма он лайн известност поради скандалните си изявленията с плеймейтки и секс бомби, в този момент прави удар и на музикалното занятие. Проектът му е с присъединяване на артиста Danny Levan, а в текста проличава очевидна провокация към всички тези девойки, които желаят да са известни единствено с цел да са известни и сърцето им тупти съгласно лайковете в обществените мрежи.

Въпреки откритата иронична борба, която Боби води с техните разбирания и хармония, не една и две, а цели пет плеймейтки одобряват да са част от музикалния му план. В „ Гранатомета “ за място пред камерата си съперничат: сегашната носителка на короната Мис Плеймейт, Жанета Осипова ; новотитолуваната писателка Деси Димитрова ( Деси Фотосесията ), най-актуалната плеймейтка за 2018- та година и корица на Playboy, Михаела Тодорова ; апетитната секс бомба Несрин Исинова и обилното плеймейт момиче Диана Цветкова . Ситуацията в допълнение нажежават и хубавиците от Ballet New Rules .


Естествено сходна изгаряща компания може да е мотив за ревнивост от страна на приятелката на Боби, очарователната победителка в
X Factor Християна Лоизу. Двамата са дружно от половин година, а напълно неотдавна потвърдиха любовта си и с сантиментално странствуване до Париж. На намеците за невярност Боби незабавно реагира: „ Работата си е работа, а любовта, страстта и това да имаш първокласен човек до себе си е нещо радикално друго. Аз съм доста благополучен с Християна, за мен това е дамата. Цял живот съм я чакал. “


Хриси го поддържа и в музикалното му амплоа, въпреки „ Гранатомета “ да е тотално друга по жанр, от шлагерите, които тя извършва.
Факт е, че песента е свежа задявка при започване на лятото и сигурна поръчка за танцувален, клубен шлагер!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР