Гранада се наложи над Майорка с 3:2 в мач от

...
Гранада се наложи над Майорка с 3:2 в мач от
Коментари Харесай

Гранада надигра Майорка, Кадис и Алмерия не се победиха

Гранада се наложи над Майорка с 3:2 в мач от третия кръг на испанската Ла Лига. Мигел Рубио откри резултата за Гранада в 12-ата минута, а пет минути по-късно Ведат Мурики пропусна дузпа за гостите. Майорка въпреки всичко съумя да изправни преди почивката, с помощта на попадение на Абдон Прац.

Още в първата минута на втората част Бриан Сарагоса още веднъж даде преднина на Гранада, а в 70-ата минута Мирто Усуни направи 3:1 от дузпа. В 87-ата минута Самуел Коста върна едно попадение за Майорка, само че гостите нямаха сили за повече. Това бяха първи точки за Гранада в шампионата и тимът се изкачи на 14-о място в класирането.

В по-ранния мач от шампионата Кадис и Алмерия приключиха 1:1. Луис Ернандес изведе домакините напред в резултата след час игра, само че изравни за Алмерия надълбоко в добавеното време на мач. И двата тима приключиха срещата с по 10 индивида на терена. Едгар Гонсалес от гостите бе изпъден в 55-ата минута на мача поради втори жълт картон. В последните секунди на дуела и Кадис загуби състезател, откакто Феде Сан Еметерио бе изпъден с пряк червен картон за жестоко нарушаване. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР