Гран При на Монако не беше сред най-успешните състезания за

...
Гран При на Монако не беше сред най-успешните състезания за
Коментари Харесай

Какви ще са промените във Ферари за Барселона?

Гран При на Монако не беше измежду най-успешните надпревари за Ферари, защото Шарл Леклер и Карлос Сайнц приключиха 6-и и 8-и, а в хода на спортния уикенд и двамата пострадаха от стратегически неточности на отбора.

Сега обаче следва надпреварата на пистата до Барселона и в Маранело са оптимисти за новите съставни елементи, които ще получи SF-23 за Гран При на Испания. Според непотвърдена информация Скудерията възнамерява да употребява нов под и детайли към него, повлияни от тези, употребявани от Ред Бул, както и да направи съществени промени по окачването. За този пакет се приказва от няколко месеца и се чака с него представянето на Ферари внезапно да се усъвършенства.
 От Ферари се извиниха на Леклер От Ферари се извиниха на Леклер
В Италия обясниха, че в Маранело са наясно, че Черните кончета изостават до момента в който другите напредват, само че симулациите и работата в аеродинамичния тунел са дали “окуражаващи резултати ”. А италианските медии към този момент предвидиха, че в случай че този пакет промени на проработи, само че във Ферари най-вероятно ще насочат главните си запаси към подготовката на автомобила за сезон 2024.
 Сайнц: Не разбрах тактиката ни Сайнц: Не разбрах тактиката ни
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР