Гран При на Монако донесе четвъртата победа от 6 състезания

...
Гран При на Монако донесе четвъртата победа от 6 състезания
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Можеше ли Макс да бъде победен в Монако?

Гран При на Монако донесе четвъртата победа от 6 надпревари на международния първенец във Формула 1 Макс Верстапен. Пилотът на Ред Бул завоюва по трогателен метод квалификацията, а в неделя управлява чудесно надпреварата в Монте Карло.

Но дали неговият главен противник през уикенда – Фернандо Алонсо, имаше късмет за победа, в случай че не беше грешката на Астън Мартин при бокса му? Това е главната тематика в Sportal Motorsport , която разискват водещите Георги Иванов и Евгени Въков .

Също по този начин, Естебан Окон записа страховит подиум за Алпин в най-важното съревнование през годината за отбора, а триумфът нямаше по какъв начин да пристигна в по-подходящ миг.

Българският водач във Формула 3 Никола Цолов финишира 11-и в главното съревнование в неделя в Монте Карло и изравни най-хубавото си достижение в дебютния си сезон в спорта. Анализираме представянето на Българския лъв в Монако при първото му посещаване на техничното и мъчно трасе в Монте Карло.

И най-после – време е за рали „ Сардиния ”, шести кръг от Световния рали шампионат (WRC). Тук огромният любимец е отборът на Хюндай, който е и най-успешният тим в новата история на надпреварата и също по този начин е единственият от началото на сезона без победа. Дойде ли време за първия триумф на Тиери Нювил и Хюндай през 2023?

Приятно гледане!

Снимки: Gettyimages | Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР