Гръмотевична буря може да доведе до наводнения в части от долината Коачела

...
В неделя следобед беше издадено предупреждение за наводнения и гръмотевична
Коментари Харесай

В неделя следобед беше издадено предупреждение за наводнения и гръмотевична буря за части от долината Коачела, тъй като се очакваше гръмотевична буря да дойде от планините Сан Хасинто и Санта Роза.

Националната метеорологична служба издаде предупреждението малко след 14 часа. Неделя, казвайки, че южните краища на някои градове в долината Коачела, от Палм Спрингс до Палм Дезърт, може да претърпят наводнения, тъй като дъждовната вода се спуска от по-високи възвишения. Предупреждението за наводнения включваше части от магистрала 74 и районите Idyllwild, Anza и Mountain Center.

Докато бурята се премести над планините в неделя следобед, службата съобщи, че части от долината Coachella — югоизточен Палм Спрингс, Катедрал Сити, Палм Дезърт, Ранчо Мираж и Индиън Уелс — може да има пориви на вятъра до 30 mph и възможност за градушка.

Предупреждението за наводнения е в сила малко след 16:00 часа. Неделя.

Кристофър Деймиън отразява обществената безопасност и наказателноправната система. Можете да го намерите на [email protected] или да го последвате на @chris_a_damien.

Тази статия първоначално се появи на Palm Springs Desert Sun: Coachella Valley може да види наводнения, градушка от гръмотевична буря

Преглед коментари
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР