Гръмна грандиозен скандал след финала на шоуто ВИП Брадър, видя

...
Гръмна грандиозен скандал след финала на шоуто ВИП Брадър, видя
Коментари Харесай

Мегз хвърли бомба след финала на ВИП Брадър


Гръмна величествен скандал след финала на шоуто " ВИП Брадър ", видя Блиц.

Мегз постна на профила си във Фекйсбук видео, на което се вижда по какъв начин Тото е нарушавал разпоредбите на играта по невиждан метод, твърди изданието.

Вижте какво написа дизайнерката.

ТОВА ВИДЕО ПОКАЗВА КАК ТОТО Е НАРУШИЛ ПРАВИЛАТА ЗА ИЗОЛАЦИЯ В КЪЩАТА КАТО НЕ САМО съдебна експертиза Е СРЕЩАЛ Пожарна охрана ВРЕМЕ НА УЧАСТИЯ С МАЙКА СИ, ПРИЯТЕЛКАТА СИ И ДРУГИ СВОИ БЛИЗКИ, НО И Е КОМЕНТИРАЛ С ТЯХ И Е ПОЛУЧАВАЛ СЪВЕТИ ЗА ИГРАТА СИ ВЪВ ФОРМАТА. Вчера напуснах къщата същински щастлива и си мислех, че борбите ми във формата са завършили. За страдание се оказа, че не е по този начин и още един път се изправям пред вас за борба. Този път освен за нещата, в които имам вяра, само че и за верните модели на подражателство и достолепието на легенда като Маргарита Хранова.  Тото е доста надарено младо момче, само че той и всички негови почитатели би трябвало да знаят, че идолите би трябвало да са почтени за любовта на хората. Младите не би трябвало да вървят напред посредством машинация, а като взимат образци от митове като Маргарита Хранова. Оставам изводите на вас и на съвестта на Тото.



Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/izvnredno-v-blits-megz-khvrli-bomba-sled-finala-na-vip-bradr-i-pokaza-kak-pobeditelyat-toto-bezpretsedentno-e-narushaval-pravilata-video_news557356.html



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР