Гръм в рая - така може да определим новината за

...
Гръм в рая - така може да определим новината за
Коментари Харесай

ГРЪМ: Радина и Деян разделени тайно от месеци, Донков признал изневяра!

Гръм в парадайса - по този начин може да определим новината за Деян Донков и Радина Кърджилова, които се оказаха разграничени. Тайно! Двамата не са дружно от месеци, само че държат всичко отвън устите на познати и най-много медии, с цел да може първо децата им да свикнат с новото състояние.

Актьорите, които имаха цели 13 години обич, само че по този начин и не се ожениха, а единствено размениха алегорично халки, минаха през няколко раздели и събирания, само че близки до тях приказват, че това е дефинитивно.

Знаем, че в предишното Радина прощаваше на Деян даже физически удари, само че очевидно към този момент е " пораснала и помъдряла ". А и повода този път не е принуждение, а невярност от страна на Донков, който кръшкал с колежка от Народния спектакъл. Самият той пазел аферата си много време, само че нямало по какъв начин Кърджилова да не разбере и в последна сметка той си признал всичко.

Радина била гневна и отказала да прави повече опити да трансформира човек, който явно няма и не желае да се промени. Може би това е и повода тя да се реши да се " усъвършенства " с хиалуронови устни, въпреки че " подобрението " е противоречив въпрос, само че... очевидно се оглежда за нов мъж.

Самият Донков живее на квартира, само че постоянно се вижда с някогашната си, тъй като въпреки всичко двамата имат две дребни деца, които отглеждат дружно.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Деян Донков Радина Кърджилова Радина Кърджилова и Деян Донков изневяра Народния театър Деян Донков и Радина Кърджилова хиалуронови устни
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР