Гръм в Рая предизвика признанието на Валерия Георгиева в мрежата Пред

...
Гръм в Рая предизвика признанието на Валерия Георгиева в мрежата
Пред
Коментари Харесай

Валерия Георгиева изплю камъчето най-накрая: Евгени не ме иска!

Гръм в Рая провокира признанието на Валерия Георгиева в мрежата

Пред почитателите си тя удостовери дълго спрягания слух, че към този момент не е с пианиста Евгени Генчев. Рошавият музикант бе втория ерген в едноименното шоу „ Ергенът “.

Измежду 25 претендентки за сърцето и ръката му, след доста грозни подиуми на неучтивост, Евгени избра за избраница моделката и природозащитничка Валерия. Той й даде пръстен, само че малко откакто предаването свърши, нещата сред тях се разсъхнаха.

Двамата се явяваха на всемирски събития  и даже имитираха непосредственост, заговориха и за женитба. По едно време тя заживя в богаташкия му дом в Пловдив, той отскачаше с нея в родния й град Плевен, където тя се грижи за подслон за бездомни кучета и котки.

Все отново двамата съумяха да извлекат доста дивиденти за кариерите си, като демонстрираха непосредственост, обич и  че са дружно.

Клюката носи, че заживели дружно в общ дом в столицата. Само че съжителството им траяло прекомерно малко.

Вал схванала, че Евгени е прекомерно свидлив и въобще не й оказва помощ в събирането на средства за нейните обичани бездомни животни. Той пък бил отчаян, че тя слага животните и грижите за тях доста над връзката си с него.

Пръст в раздялата имала и мама Светла, която бранила като орлица сина си и съгласно признанията му тя разкарвала всичките му гаджета.

„ Не сме дружно, Евгени не ме желае! Е, родата също има виновност за нашата разлъка, както и неговото неумение да поеме отговорност “, разкрила истината Валерия пред почитателите в нета.

 Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР