Гръм в рая! Любовната приказка между Благой Георгиев и съпруга

...
Гръм в рая! Любовната приказка между Благой Георгиев и съпруга
Коментари Харесай

Полина: Да, истина е! Потвърждавам новината, допуснах грешка, къде съм гледала?

Гръм в парадайса! Любовната приказка сред Благой Георгиев и брачна половинка номер 3 за Джизъса завърши!

За това разкри извънредно пред " България Днес " Полина, която подписа брак с някогашния футболист през предишното лято. Двойката се венча на обилна гала във Велинград.

" Не съм с Благой. Реших го неотдавна. Раздялата ни е изцяло предстояща ", сподели пред вестника Полина.

Само преди седмица мацката отхвърли клюки, че е скъсала връзките с мъжа си. Но не щеш ли в навечерието на един от най-големите християнски празници - Великден, в действителност изоставя Джизъса.

" Допуснах неточност, че се омъжих за него. Чудя се къде съм гледала ", споделя още Поли.

Пред близки приятелки хубавицата споделила, че е взела решението за окончателната разлъка след държанието на Благой в " Сървайвър " и най-много заради обстоятелството, че той се застъпва за някогашната си възлюбена, фолкпевицата Татяна.

По информация на " България Днес " май има и друга причина за раздялата. Твърди се, че Полина изоставя Благой поради различен, по-млад мъж. Тунингованата кокона обаче отхвърля да има човек, в който да е влюбена сега.

" Сама съм ", споделя Полина.

Според източници на медията ни знойната хубавица е забила млад юнак. Считаният за нов на Поли се споделя Симеон Кочев. Той е и модел. Син е на международния и европейски първенец по битка Краси Кочев. Симеон също е упражнявал битка и спортува интензивно. Наскоро двамата с Полина си пуснаха обща фотосесия, на която се прегръщат полуголи. След като фотосите изтекоха, Симеон и Полина оповестиха, че са взели участие в нея като модели и сред тях няма нищо общо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР