Гръм и мълнии за пореден път в личния живот на

...
Гръм и мълнии за пореден път в личния живот на
Коментари Харесай

Забъркаха Гришо и Лолита в изневяра


Гръм и мълнии за следващ път в персоналния живот на Григор Димитров. Родни таблоиди настояват, че Гришо и Лолита Османова са се разделили, откакто един от двамата кривнал от правия път.

В Instagram Османова показа много забавен пост, който предизвика клюките, че е още веднъж сингъл.

" Много е значимо да разтоварите живота си от ненужни неща, ненужни хора и да дадете достъп до нови неща! ", написа съветската красавица, а това отприщи вълна от мнения и изявления, в които се оповестява за следващата разлъка в живота на Димитров. 

Малко по-късно обаче Лолита взе нещата в свои ръце и разгласява нова фотография с малко обяснение. Оказва се, че думите на Лолита не са били ориентирани към съответен човек, а касаят само и единствено дипломирането ѝ в компетентност " Психология ".

" Думите ми не са ориентирани към човек или обстановка в персоналния ми живот, а са по отношение на дипломирането ми. Не се правете на детективи, тъй като не споделям нищо за персоналния си живот в обществените мрежи ", написа хубавицата. Е, някои от таблоидите ни отново не са разбрали и са били изгубени в превода, написа каналът Vbox7.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР