Гръм и мълнии разцепиха безоблачното любовно небе на Евгени Генчев

...
Гръм и мълнии разцепиха безоблачното любовно небе на Евгени Генчев
Коментари Харесай

ТРУС!!! Евгени Генчев: Не говоря с Валерия, не искам да я гледам!

Гръм и мълнии разцепиха безоблачното любовно небе на Евгени Генчев и Валерия Георгиева. Трусът е пъклен мощен и не е ясно дали след него сред двамата ще остане нещо. Това призна самият пианист, който на 3 юни ще има концерт в родния си Пловдив, на който бе оповестено и наличието на Валерия.

Е, обрисува се обаче Валерия да не е там и да наруши споразуменията с екипа на предаването, тъй като Евгени не й приказва. Той не желае да я чува, камо ли да я вижда. Бесен е меко казано за положението, в което се намира чаровникът и сигурно в този момент си хапе Д-то за избора, който е направил в " Ергенът ".

Кое го е предиздвикало да побеснее ли?! Поведението на кучкарката, която безогледно му се развика и го изпъди от кадър по време на празненството за рождения си ден. Валерия искаше да се снима сама и натири Евгени, който почтено се опита да я прегърне.

Георгиева се появи лишена и от усеща, и от такт, и от обикновено образование, за което бе направена на нищо от потребителите в нета. Видеото се популяризира с мълниеносна експедитивност и бе гледано от хиляди хора, което накара Генчев да избеснее с право.

Вчера вечерта пианистът се е върнал в Пловдив, само че самичък. От Валерия няма и диря като знаем, че тя въобще не е стъпвала още в дома му. " Не желая и да идва. Не желая въобще да беседвам с нея, няма смисъл ", безапелационен е, най-малко към този момент, Евгени Генчев.

Тагове: Евгени Генчев Валерия Георгиева Ергенът кучкарка Евгени Генчев и Валерия Георгиева концерт
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР