Гражданското сдружение Заедно за Пловдив“ откри тържествено новия си офис

...
Гражданското сдружение Заедно за Пловдив“ откри тържествено новия си офис
Коментари Харесай

„Заедно за Пловдив“ след откриването на офиса им: Благодарим за подкрепата и доверието!

Гражданското съдружие „ Заедно за Пловдив “ откри тържествено новия си офис точно на Лазаровден. Той е ситуиран на пловдивския бул. „ Руски “ №131А . Събитието стартира с ритуално прерязване на лента, гръм на шампанско и водосвет за здраве. Празникът протече измежду десетки посетители , членове , другари и симпатизанти .

„ Заедно за Пловдив “ е обединяване на жители, чиято идея е систематично и поредно да разпознава проблемите на Пловдив и да предлага съответни решения за тяхното премахване, отстоявайки правилата за бистрота и почтеност в ръководството на градa. Те са водени и от концепцията, че гражданското общество би трябвало да заеме първостепенно място в ръководството на града и да бъде от изгода за Общината със своите хрумвания, като в същото време бъде и по този начин нужният коректив.

Откриване на новия офис. Снимка: „ Заедно за Пловдив “

Целта на сдружението е да усъвършенства средата за живот в града , като предлага дълготрайни , ефикасни и съвременни управнически решения , с единствен център на деяние – публичният интерес. Също по този начин – да пази и поддържа политики и начинания, които връщат властта у жителите и обществото, възпитават родолюбие и хуманизъм, сигурен и заслужен живот на всеки един жител.

Екипът на организацията е млади , стимулирани , потвърдили се специалисти в своите професионални посоки, решени да обединят своята сила, познания и опит, с цел да създадат дружно Пловдив по-добър. Те споделят, че всеки един от тях е имал своите дребни победи, развивал е своята среда и общественост. Днес са обединени, тъй като знаят, че единствено дружно могат да се оправят. Обединени и мощно вярващи, че тяхната обща фантазия е допустима:

„ Пловдив да се трансформира в един новаторски, съвременен, зелен и спретнат град, с бъдеще за нас и нашите деца. “

Откриване на новия офис. Снимка: „ Заедно за Пловдив “

„ Пловдив е нашият дом, мястото, където си най-силен, мястото, на което принадлежиш, от кое място си тръгнал и където постоянно се връщаш. Онова, с което се гордееш и оставяш на децата си, тъй като твоят дом е делото на целия ти живот “, прибавят те, изтъквайки:

„ Дължим го освен на самите нас и нашето време, само че и на идните генерации! “

Ръководството на гражданското съдружие е трогнато от поддръжката и благодари на всеки един деен жител, който му оказва помощ и окуражава.

„ Екипът ни продължава да се разраства, а фантазиите ни да живеем в по-уреден и хубав град ни се виждат все по-осъществими. Ще създадем и невъзможното, с цел да оправдаем доверието Ви! “, дават обещание от „ Заедно за Пловдив “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР