Гражданско сдружение БОЕЦ внесе в прокуратурата два сигнала за корупция

...
Гражданско сдружение БОЕЦ внесе в прокуратурата два сигнала за корупция
Коментари Харесай

БОЕЦ внесе в прокуратурата сигнали срещу Халил Летифов и Бойко Борисов

Гражданско съдружие БОЕЦ внесе в прокуратурата два сигнала за корупция против политици. Сигналите са против Халил Летифов – зам.-председател на парламентарната група на и против водача на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, сподели пред публицисти ръководителят на сдружението Георги Георгиев, съобщи БНР.

Първият сигнал е за пазаруване на гласове против зам.-председателя на Халил Летифов - сигнал, по който има свидетелски показания. Свидетелят твърди, че е участвал персонално на срещи сред Халил Летифов, кмета и сина на кмета на община Гурково, на които той персонално е донесъл чанта с пари за пазаруване на гласове, която по-късно е раздадена на локалните тартори в махалите.  

Вторият сигнал е за корупция против Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - свидетелски показания, собственоръчно подписани на всяка страница, от " неслучаен " предприемач, който свидетелства за това, че персонално е предал рушвет на водача на, с цел да му бъде възобновен Данък добавена стойност в размер на милиони, като Данък добавена стойност, самият той признава в своите сведения, е бил законно възбранен заради подправени фактури. 

Георгиев изясни, че авансово уговорената среща с основния прокурор няма да се състои заради излизането в отпуск на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР